DCAutomatiseringsGroep

Download

Windows-drivers, extra lettertypes, updates en tools.
Indien u een gebruik/service overeenkomst op één van onze software producten heeft vallen de werkzaamheden ivm storingen/bugs aan dit product meestal binnen uw overeenkomst. Uitzondering die niet onder de overeenkomst vallen zijn b.v. backup's maken en overzetten naar een nieuw systeem, boekhoudkundige vragen/hulp, aanpassingen die u zelf kunt doen etc.

Alle overige handelingen op/voor uw systeem zoals opschonen, systeemwerkset etc. worden volgens onze voorwaarden aan u gefactureerd.

Voor wat betreft de DC Lintenprinter kunt u gratis gebruik maken van de helpdesk voor storingen aan de DC Lintenprinter. Alle overige werkzaamheden zoals o.a. het verkrijgen van letters/symbolen, logo's in het programma zetten etc. brengen wij de normale online support kosten in rekening.
Voor een herinstallatie van DC Print Pro.Net op een nieuw/ander systeem rekenen wij € 25,00 per installatie.
Voor de online support brengen wij € 19,50 per 15 minuten in rekening met een minimum van 15 minuten.

Met ingang van 25-5-18 is het zo dat als u dit bestand download en de inlogcode telefonisch aan ons doorgeeft u automatisch akkoord gaat met onze bovenstaande voorwaarden, onze algemene voorwaarden en onze  verwerkingsovereenkomst (wet AVG)
een overzicht van onze DC-Printer Lint en Ribbon producten, teven wordt er uitgelegd wat het OEKO-TEX keurmerk precies inhoudt, DC Exclusive Lint is momenteel het enige graflint met dit keurmerk.
DC Print Pro downloads
Go to top of page

copyright ©  DCAG.nl

UBL READY