DCAutomatiseringsGroep

Over Ons

DC Automatiserings Groep is sinds 1984 actief in het leveren en ontwikkelen van financieel-administratieve oplossingen voor bloemisten en andere bedrijfstakken. Peter Tromp, de grondlegger van het bedrijf, was in die jaren zelf bloemist en legde zich toe op het ontwikkelen van software voor deze branche.
Vanuit deze ‘bloemistenoptiek’ zijn de programma’s vooral toegespitst op de bloemen-speciaalzaak. Halverwege de jaren '80 was de opkomst van automatisering niet meer te stuiten, immers: steeds meer bedrijven gaven deze ontwikkeling de mogelijkheid de financiële administratie doeltreffend te organiseren. De vraag uit de bloemenbranche volgend, was de start van DC Automatiserings Groep een logische ontwikkeling.

Producten 
Het bedrijf werkt, wat betreft de administratieve afdeling, hoofdzakelijk landelijk en heeft zich professioneel toegelegd een volledig geïntegreerd programma voor de bloemist winkelier te leveren. Dit product is veelomvattend en bestaat niet alleen uit de softwareprogramma's, maar ook de begeleiding bij de toepassing, de ondersteuning bij het gebruik en het voortdurend actueel houden en optimaliseren van de software. Denk hierbij onder andere aan de veranderende eisen van de fiscale (Europese) regelgeving, nieuwe mogelijkheden en veranderende inzichten.

Dienstverlening
DC Automatiserings Groep heeft als geen ander begrepen dat adequate dienstverlening één van de belangrijkste peilers onder een bedrijf is. Hierin blinkt DC Automatiserings Groep dan ook uit. Bij vragen of opmerkingen is het van groot belang, dat deze vragen doeltreffend beantwoord en/of opgelost worden. Ook na sluitingstijd is storingsdienst van DC Automatiserings Groep bereikbaar!

Bedrijfsresultaten
Het belang van automatisering is groot. Inefficiënt werken kost enorm veel tijd en geld. 
De kans om bij niet een geautomatiseerde administratie fouten te maken is groot en kost veel tijd en menselijke energie. Als bloemist komt men de financiële administratie op drie gebieden tegen: De facturatie-orderverwerking, de boekhouding en de kassa. Automatisering (en automatische koppeling hiervan) geeft een efficiënte en betrouwbare afhandeling hiervan. Een goede organisatie van de bedrijfsadministratie is niet alleen belangrijk voor de efficiency in het bedrijf, deze geeft echter ook inzicht in de bedrijfsresultaten. Tevens geven de inzichtelijke cijfers aan waar bijgestuurd dient te worden.Uiteraard is DC Automatiserings Groep ook actief op het gebieden van automatiserings adviezen, ook hier zijn efficiency en kwaliteit de speerpunten.

Op deze website treft u een opsomming en een korte omschrijving aan van de producten die DC Automatiserings Groep in het programma heeft en andere relevante informatie omtrent onze producten en diensten.Voor vragen, informatie of andere zaken neemt u contact met ons op!

DC Automatiserings Groep is lid van Nederland ICT 
DC Automatiserings Groep is lid van Nederland ICT. Met een achterban die € 30 miljard omzet en meer dan 250.000 medewerkers telt, is Nederland ICT dé belangenbehartiger van de IT-, Telecom-, Internet- en Officesector.

Nederland ICT is de branchevereniging van de ICT-sector met ruim 550 aangesloten bedrijven. Met leden van groot tot MKB, uit alle segmenten van de ICT-sector is Nederland ICT dé belangenbehartiger en vertegenwoordiger van de branche in volle breedte. 

 .

https://www.nederlandict.nl/

Go to top of page

copyright ©  DCAG.nl

UBL READY